1. Buz-Soğuk bir smoothie için buz kullanılır. Ancak buz kıvamı da arttıran bir seçenek.
2. Muz- Dondurulmuş muz kullanırsanız, buz kullanmanıza da gerek kalmayacaktır. O yüzden yemediğiniz muzları çöpe atmaktansa kabuklarını soyup birkaç parçaya bölüp dondurucuda saklayın. Daha sonra smoothie yaparken kullanın.
3. Avokado - Avokado harika bir besin. Hem sağlıklı yağ, hem de lezzetli. Smoothie karışımları için de harika bir kıvam verici.
4. Fıstık ezmesi - Şekersiz fıstık ezmesi uygun miktarda kullanıldığında smoothie karışımınıza kıvam verecektir. Badem ile yapılan badem kreması da aynı işi görür.
5. Mango - Küçük parçalar halinde kesip dondurduğunuz mango da smoothieler için çok lezzetli bir kıvam vericidir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder